Anunț nr. 5825 din 12.11.2021 – Rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul concursul organizat pentru ocuparea postului de infirmieră  debutant in cadrul Secției Îngrijiri Paliative

Anunțuri Concursuri și examene

Rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul concursul organizat pentru ocuparea postului de infirmieră  debutant în cadrul Secției Îngrijiri Paliative

În urma verificării  dosarelor depuse pentru concursul organizat in data de 22.11.2021 – ora 10.00,  in cadrul Spitalului de Boli Cronice Călinești, am constatat validitate/invaliditate candidaturilor depuse, conform legislației in vigoare si am adoptat rezultatele consemnate mai jos:

NR. CRT. NUME SI PRENUME NR. INREGISTRARE OBSERVATII
1. Guiță Claudia Florina 5706/08.11.2021

 

ADMIS
2. Necula Iuliana Elena 5776/11.11.2021

 

ADMS

Candidații declarați admiși vor susține proba scrisă în data de 22.11.2021 ora 10.00, la sediul Spitalului de Boli Cronice Călinești. Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului.

 Având in vedere situația epidemiologica accesul candidaților in sala de concurs/examen este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-COV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.

Prezentarea la proba scrisa pentru examenul/concursul organizat se va face cu cel puțin o oră înainte de începerea probei in vederea verificarii candidatilor si a condițiilor de acces.

        Afișat astăzi : 12.11.2021, ora:16.00 la sediul Spitalului de Boli Cronice Călinești, și pe pagina de internet a instituției.

                                                                                Secretar comisie concurs,

                                                                                       Ec. Baltă Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *